Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραμένει στον πάγκο της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Κι είναι ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη δεδομένου ότι πάρθηκε η απόφαση να μην αξιοποιηθεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για την εύρεση νέου προπονητή, αλλά να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Γεωργιανό.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραμένει στον πάγκο της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα.
Κι είναι ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη δεδομένου ότι πάρθηκε η απόφαση να μην αξιοποιηθεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για την εύρεση νέου προπονητή, αλλά να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Γεωργιανό.
Ετσι η 17η Οκτωβρίου, ημερομηνία που θα διεξαχθεί στο ματς στο AEL FC Arena, αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Συμπτωματικά στις 17 Οκτωβρίου του 2015 είχε γίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο οποίο η ΑΕΚ γνώρισε τη συντριβή με 4-0.
Αποτέλεσμα που οδήγησε στην απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα. Ο Κετσπάγια φιλοδοξεί ότι είναι σε θέση να αναστρέψει το εις βάρος του κλίμα και να μην έχει την τύχη του «Κολοσσού», ακριβώς ένα χρόνο μετά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας