Κοντονής: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο»
Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε στην τελευταία εξέλιξη με την απόφαση για την επανέναρξη του κυπέλλου και την αποφυγή του Grexit. «Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε στην τελευταία εξέλιξη με την απόφαση για την επανέναρξη του κυπέλλου και την αποφυγή του Grexit».
Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε στην τελευταία εξέλιξη με την απόφαση για την επανέναρξη του κυπέλλου και την αποφυγή του Grexit.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio»:
«Δεν μπορούσα να διανοηθώ τι πέρασα, από τότε που ο πρωθυπουργός που ανέθεσε αυτό το καθήκον. Πετύχαμε τη διεθνοποίηση ενός σημαντικού προβλήματος. Αν όλα πάνε καλά μέχρι την Παρασκευή μπορούμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο από τη Δευτέρα. Τα χαμόγελα ήρθαν γιατί οι διεθνείς ομοσπονδίες συνειδητοποίησαν τον ελληνικό πρόβλημα. Κατάλαβαν ότι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου καλά. Κατάλαβαν ότι υπήρχε ανάγκη να παρέμβουν. Αυτοί που λένε για κωλοτούμπα, είναι αυτοί που έλεγαν ότι ο Κοντονής μας οδηγεί στα βράχια. Αυτά τα οποία συμφωνήσαμε χτες είναι πολύ περισσότερα από αυτά που είχαμε θέσει αρχικά.»
Για τα αιτήματα της FIFA: «Δεν μου ανέφεραν κανένα σημείο, μου ζήτησαν όμως να συζητήσουμε κάποιες διατάξεις που προφανώς από την ΕΠΟ τους είπαν ότι επηρεάζουν το αυτοδιοίκητο.»
Για τις αλλαγές που συμφωνήθηκαν να γίνουν στο καταστατικό της ΕΠΟ:
«Μετά την εναρμόνιση με το καταστατικό των διεθνών ομοσπονδιών, από την επιτροπή δεοντολογίας θα περάσουν όλοι όσοι εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν σε αδικήματα. Όσοι εμπλέκονται στην λεγόμενη «εγκληματική οργάνωση» θα εξεταστούν την επόμενη εβδομάδα. Κάποιοι λένε για κωλοτούμπες, αλλά πότε τα είδατε ξανά αυτά;»
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)



































































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442