Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη, το (κυρίως) πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «32» του Europa League. Το ελληνικό ενδιαφέρον μονοπωλεί η κόντρα του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες (20:00). Από τα υπόλοιπα «ζευγάρια» ξεχωρίζουν και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις της Φιορεντίνα με την Τότεναμ, της Ντόρτμουντ με την Πόρτο, της Σπάρτα Πράγας με την Κράσνονταρ, της Σιόν με την Μπράγκα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Λεβερκούζεν και της Βιγιαρεάλ με τη Νάπολι.
Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη, το (κυρίως) πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «32» του Europa League. Το ελληνικό ενδιαφέρον μονοπωλεί η κόντρα του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες (20:00). Το πρόγραμμα ξεκίνησεμε το παιχνίδι στην Τουρκία μεταξύ της Φενέρμπαχτσε με τη Λοκομοτίβ Μόσχας (2-0).
Από τα υπόλοιπα «ζευγάρια» ξεχωρίζουν και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις της Φιορεντίνα με την Τότεναμ, της Ντόρτμουντ με την Πόρτο, της Σπάρτα Πράγας με την Κράσνονταρ, της Σιόν με την Μπράγκα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Λεβερκούζεν και της Βιγιαρεάλ με τη Νάπολι.
Θέση στους «16» της διοργάνωσης, θα διεκδικήσουν δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού, καθώς η Μαρσέιγ του Μίτσελ θα παίξει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να προκριθούν η Βαλένθια, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η Λίβερπουλ, η Λάτσιο, η Σάλκε, η Σεβίλη και η Σεντ Ετιέν.
Το πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων στη φάση των «32» του Europa League έχει εξής: