Σφαιρόπουλος: «Συγκεντρωμένοι από την αρχή στο Κάουνας»
Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί την Παρασκευή (22/1, 19:45) αντιμέτωπος με την Ζαλγκίρις σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague. Λίγο πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για το Κάουνας ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε για τον αγώνα με την λιθουανική ομάδα: «Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο συγκεντρωμένοι από ό,τι στο ματς με τη Μπάμπεργκ». Αναφέρθηκε σε
Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί την Παρασκευή (22/1, 19:45) αντιμέτωπος με την Ζαλγκίρις σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague. Λίγο πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για το Κάουνας ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε για τον αγώνα με την λιθουανική ομάδα: «Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο συγκεντρωμένοι από ό,τι στο ματς με τη Μπάμπεργκ.
Από την αρχή του ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην επιτρέψουμε να πάει το παιχνίδι στα μέτρα των αντιπάλων μας αλλά στα δικά μας μέτρα. Να ξεκινήσουμε με τις σταθερές που έχουμε, να πάμε το ματς στις δικές μας αρχές. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και ενέργεια. Έχουν αλλάξει προπονητή και θέλουν να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Θα πρέπει να είμαστε διπλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι ώστε να απαντήσουμε σε κάθε δυσκολία που θα μας βάλουν στο παρκέ. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι απέναντι σε μια ομάδα που αν την αφήσεις μπορεί να σε σκοτώσει.
Σχετικά με την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε: «Η προσοχή μας είναι στην ομάδα και στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας αυτή τη στιγμή, ο Παπανικολάου είναι ποιοτικός παίκτης, θα προστεθεί μαζί με τους υπόλοιπους ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αγραβάνης δήλωσε: «Μας έκανε “καλό” η ήττα από τη Μπάμπεργκ, είδαμε τις αδυναμίες μας σε όλα τα κομμάτια. Με την αλλαγή προπονητή παίζουν καλύτερα, παίζουν πιο γρήγορα και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στην επίθεση.
Πρέπει μέσω της άμυνας μας να βρούμε ρυθμό, να βρούμε πόντους στον αιφνιδιασμό και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Η έλευση του Παπανικολάου μεγαλώνει το ροτέισιον, γινόμαστε ακόμη πιο καλοί καθώς επιστρέφει ένας παίκτης που έχει προσφέρει στην ομάδα πολλά και είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμη περισσότερα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το μήνυμα του Τσιμίκα στον Σαλάχ: «Ένας αληθινός θρύλος που είχα την τύχη να αποκαλώ φίλο» (pic)
- Η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στη Euroleague: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για μια θέση στην 4άδα
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και την ήττα του Ολυμπιακού
- Βαλένθια – Ολυμπιακός 85-84: Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του…
- Αταμάν: «Ο Κέντρικ έπαιξε απίστευτα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού»
- «Καρφιά» από Ρομάριο σε Αντσελότι για τον Νεϊμάρ: «Ένας σταρ πρέπει να παίζει στην Εθνική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442