Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με Μπερμπάτοφ, αλλά χωρίς Γκολάσα ο ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ

Με Μπερμπάτοφ, αλλά χωρίς Γκολάσα ο ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ

Με μία έκπληξη στην αποστολή θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για τη Γερμανία εν όψει του αγώνα με τη Ντόρτμουντ, καθώς, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, έβγαλε την προπόνηση της Τρίτης χωρίς προβλήματα και τέθηκε στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ. Ο Βούλγαρος επιθετικός που ένιωθε ενοχλήσεις στη γάμπα, φαίνεται πως… κυνηγά το ρεκόρ του Στόιτσκοφ, τον οποίο θέλει να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει σε ευρωπαϊκά τέρματα αν σκοράρει το βράδυ της Πέμπτης.

Με μία έκπληξη στην αποστολή θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για τη Γερμανία εν όψει του αγώνα με τη Ντόρτμουντ, καθώς, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, έβγαλε την προπόνηση της Τρίτης χωρίς προβλήματα και τέθηκε στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός που ένιωθε ενοχλήσεις στη γάμπα, φαίνεται πως… κυνηγά το ρεκόρ του Στόιτσκοφ, τον οποίο θέλει να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει σε ευρωπαϊκά τέρματα αν σκοράρει το βράδυ της Πέμπτης.

Μάλιστα, όταν πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό, στο φινάλε της ευρωπαϊκής του παρουσίας του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League για τη φετινή σεζόν, το κίνητρο του Μπερμπάτοφ μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Ο Τούντορ συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Γερμανία 20 ποδοσφαιριστές και με βάση όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, φαίνεται να επιλέγει το «αγαπημένο» του 3-5-2. Οι πιο πιθανοί για να ξεκινήσουν στην 11άδα είναι οι:

Γλύκος, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαλεζάς (στην τριάδα της άμυνας), στις πλευρές οι Κωνσταντινίδης (δεξιά) και Μυστακίδης (αριστερά), πλαισιώνοντας στο κέντρο τους Τζιόλη, Κάτσε και Τσίμιροτ και στην επίθεση δίπλα στον Μακ τον πρώτο λόγο έχει ο Μπερμπάτοφ.

Από εκεί και πέρα, ετοιμοπόλεμος είναι και Αθανασιάδης και ανάλογα με την έκβαση του αγώνα τόσο ο Κλάους όσο και οι Ροντρίγκες, Πέλκας, ενδεχομένως να πάρουν χρόνο.

Νοκ άουτ ο Γκολάσα

Αντίθετα με τον Μπερμπάτοφ, άτυχος στάθηκε ο Εγιάλ Γκολάσα, καθώς έχει υποστεί θλάση στη γάμπα από το χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή. Ετσι, ο Ισραηλινός χαφ τέθηκε νοκ άουτ από τον σημαντικό αγώνα, ενώ θα χάσει και το ματς της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ στη Λιβαδειά.

Ενοχλήσεις είχε στη διάρκεια της προπόνησης στο γόνατο και ο Ζάιρο, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική αργότερα μέσα στην ημέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποια ζημιά.

Ο Βίτορ, ο οποίος με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων του δεν έχει υποστεί υποτροπή στον πρόσφατο τραυματισμό του, αλλά έχει ενοχλήσεις στο νεύρο και θα προστατευτεί απέχοντας από τους δύο επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ, έκανε σήμερα πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά η αποστολής του ΠΑΟΚ για το Ντόρτμουντ: Όλσεν, Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Αντόνις, Κ.Σαββίδης, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο