Ασταμάτητοι οι Γουόριορς, νίκη για Μιλγουόκι, στα χαμηλά ο Αντετοκούνμπο
Πραγματικό τρένο οι Γουόριορς δεν σταμάτησαν ούτε στο Σολτ Λέικ Σίτι. Οι πρωταθλητές έκαναν το 19-0 μεγαλώνοντας το ρεκόρ καλύτερης εκκίνησης στην ιστορία του ΝΒΑ. Στο Μιλγουόκι οι Μπακς υποχρέωσαν τους Νάγκετς στην έβδομη σερί ήττα τους, με 92-74. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 9 πόντους (3/4 βολές, 3/8 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 τάπα και 2 λάθη σε 19:51 λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Κώστα Παπανικολάου που σε 9:35 έμεινε άποντος (0/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο) έχοντας 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.
Πραγματικό τρένο οι Γουόριορς δεν σταμάτησαν ούτε στο Σολτ Λέικ Σίτι. Οι πρωταθλητές έκαναν το 19-0 μεγαλώνοντας το ρεκόρ καλύτερης εκκίνησης στην ιστορία του ΝΒΑ.
Οι «πολεμιστές» νίκησαν με 106-103 τους Γιούτα Τζαζ. Ο Στεφ Κάρι ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 26 πόντους, ενώ με τρίποντο στα 51 δεύτερα έδωσε προβάδισμα 104-101 στην ομάδα του και σφράγισε τη νίκη με δύο βολές στα 2,4 δεύτερα πριν το τελικό σφύριγμα.
Στο Μιλγουόκι οι Μπακς υποχρέωσαν τους Νάγκετς στην έβδομη σερί ήττα τους, με 92-74. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 9 πόντους (3/4 βολές, 3/8 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 τάπα και 2 λάθη σε 19:51 λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Κώστα Παπανικολάου που σε 9:35 έμεινε άποντος (0/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο) έχοντας 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στο πρόγραμμα της Euroleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εφές που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό – «Μάχη» απόψε και για τις Ντουμπάι, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο, που θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στα play in.