Νίκες για Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ και 16 γκολ ο Φουντούλης
Η Βουλιαγμένη παρέμεινε στην κορυφή της Α1 πόλο των ανδρών, ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επικράτησε στο Λαιμό του Υδραϊκού με 7-4. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη στη Γλυφάδα επί του τοπικού ΑΝΟΓ με 16-15 και διατηρείται στην τρίτη θέση της κατάταξης.
Τα 16 γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Φουντούλης, στον μεσημερινό… περίπατο του Ολυμπιακού με τη ΝΕ Πατρών (27-2), ήταν αναμφίβολα το γεγονός που σημάδεψε την 3η αγωνιστική στις Α1 πόλο των ανδρών.
Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν φυσικά στην κορυφή της κατάταξης, μαζί με τη Βουλιαγμένη που νίκησε δύσκολα στο Λαιμό τον Υδραϊκό με 7-4, ενώ δύο βαθμούς πιο πίσω ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, που πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γλυφάδας με 16-15.
Ο Εθνικός πέρασε με 10-9 από το Παλαιό Φάληρο, με τον Μάριο Χατζηκυριακάκη να σημειώνει δύο γκολ στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα και να «γυρίζει» το ματς.
Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν (8-3 τη Χίο), ενώ το Καλαμάκι επικράτησε 6-3 της Ηλιούπολης και εξασφάλισε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την αποφυγή των πλέι-άουτ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.