Η Τσέλσι βάζει «πλάτη» στον Μουρίνιο για την κακή πορεία
Το γεγονός ότι ο σύλλογος συνεχίζει να στηρίζει τον Ζοζέ Μουρίνιο, παρά το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς σε ισάριθμα ματς, ανακοίνωσε η Τσέλσι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Μετά τη νέα ήττα (4η φετινή), αυτή τη φορά από τη Σαουθάμπτον με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση παραίτησής του και πως η ομάδα θα χρειαστεί να τον απολύσει για να φύγει.
Το γεγονός ότι ο σύλλογος συνεχίζει να στηρίζει τον Ζοζέ Μουρίνιο, παρά το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς σε ισάριθμα ματς, ανακοίνωσε η Τσέλσι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
Μετά τη νέα ήττα (4η φετινή), αυτή τη φορά από τη Σαουθάμπτον με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση παραίτησής του και πως η ομάδα θα χρειαστεί να τον απολύσει για να φύγει.
«Ο σύλλογος θέλει να κάνει ξεκάθαρο το ότι ο Ζοζέ συνεχίζει να έχει πλήρη στήριξη» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των «μπλε» και συνεχίζει: «Όπως είπε και ο ίδιος, τα αποτελέσματά μας μέχρι τώρα δεν είναι τα επιθυμητά και η απόδοση της ομάδας πρέπει να βελτιωθεί. Παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε πως έχουμε τον σωστό προπονητή, προκειμένου να «γυρίσει» τη σεζόν, ενώ έχει και τους κατάλληλους παίκτες για να το καταφέρει».
Η Τσέλσι μετράει ήδη έξι ήττες σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τώρα και η ομάδα βρίσκεται μόλις 5 θέσεις πάνω από τους ουραγούς του πρωταθλήματος (Νιούκαστλ και Σάντερλαντ). Με μόλις οκτώ βαθμούς βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Μάντσεστερ Σίτι.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.