Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης βρέθηκε ο Τζέιμς Γκιστ
Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης βρέθηκε ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Τζέιμς Γκιστ μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως αναφέρεται, η ΚΑΕ θα περιμένει την δεύτερη εξέταση του δείγματος για να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια κατά του παίκτη.
Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης βρέθηκε ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Τζέιμς Γκιστ μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης.
Όπως αναφέρεται, η ΚΑΕ θα περιμένει την δεύτερη εξέταση του δείγματος για να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια κατά του παίκτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.
Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.
Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442