Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους Gadjo Dilo

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους Gadjo Dilo

H παρέα των «Τρελών Μπαλαμών» υποδέχεται το 2015 με πολύ τραγούδι και ένα κεφάτο live party στη μουσική σκηνή του Πειραιά. Γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια στις εμφανίσεις τους, οι Gadjo Dilo καταφέρνουν να «παντρέψουν» τις πενιές του μπουζουκιού με εκείνες της… κιθάρας του Django Reinhardt και να προκαλέσουν αίσθηση στην ελληνική μουσική σκηνή. Οι «Τρελοί […]

H παρέα των «Τρελών Μπαλαμών» υποδέχεται το 2015 με πολύ τραγούδι και ένα κεφάτο live party στη μουσική σκηνή του Πειραιά.

Γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια στις εμφανίσεις τους, οι Gadjo Dilo καταφέρνουν να «παντρέψουν» τις πενιές του μπουζουκιού με εκείνες της… κιθάρας του Django Reinhardt και να προκαλέσουν αίσθηση στην ελληνική μουσική σκηνή.

Οι «Τρελοί Μπαλαμοί» σε κάθε εμφάνισή τους ξαναθυμίζουν στον κόσμο να χορεύει. Με τους ζωντανούς και κεφάτους ρυθμούς τους, μας μύησαν στη δική τους μουσική πρόταση, δίνοντάς της τον τίτλο «Manouche De Grec» και ξεχώρισαν.

Οπαδοί της gypsy jazz και της κιθάρας του Django Reinhardt, διασκευάζουν Χιώτη και Τσιτσάνη με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και προκαλούν το ενδιαφέρον.

Μια τέτοια βραδιά κεφιού και ξεσηκωτικών ρυθμών αναμένεται να είναι και η Παραμονή Πρωτοχρονιάς (Τετάρτη 31/12) στο PassPort. Λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου οι Gadjo Dilo θα περιμένουν το κοινό για να τραγουδήσουν και να ξεσηκώσουν τη νέα χρονιά με την πιο θετική διάθεση.

Οι ίδιοι λένε χαρακτηριστικά: «Στόχος μας πάντα ήταν και είναι να δίνουμε πολύ καλές παραστάσεις, μιας και η μπάντα αγαπάει το παίξιμο και τον αυτοσχεδιασμό. Αυτό είναι που ικανοποιεί εμάς σαν μουσικούς, αυτό καμαρώνουμε και ανταποδίδουμε στους φίλους του συγκροτήματος. Όταν παίζουμε ξεχνάμε τα βάσανα της ζωής και δινόμαστε ολόψυχα στη μουσική που αγαπάμε, και ελπίζουμε να μπορούμε να επικοινωνούμε αυτό το συναίσθημα στους ακροατές μας.».

Οι Gadjo Dilo αποτελούνται από τους Σωτήρη Πομόνη (κιθάρα), Κώστα Μητρόπουλο (κιθάρα), Νίκο Βλάχο (Kοντραμπάσο), Σέργιο Χρυσοβιτσάνο (Βιολί), Γιώργο Τσιατσούλη (Ακορντεόν), Ηλιάνα Τσαπατσάρη (φωνή).

PassPort, Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά,
Τηλέφωνο: 210 4296401

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 20 ευρώ (σε τραπέζι, με ποτό)
Προπώληση εισιτηρίων: Public – 11876 – Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots & on line: www.viva.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο