Κινέζος γιορτάζει τα Χριστούγεννα τρώγοντας 160 αβγά
Φαίνεται πως δεν του άρεσαν τα μελομακάρονα και η γέμιση της γαλοπούλας. Ένας Κινέζος αποφάσισε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα καταναλώνοντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά... 160 βραστά αβγά σε διάστημα λιγότερο της μίας ώρας.
Φαίνεται πως δεν του άρεσαν τα μελομακάρονα και η γέμιση της γαλοπούλας. Ένας Κινέζος αποφάσισε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα καταναλώνοντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά… 160 βραστά αβγά σε διάστημα λιγότερο της μίας ώρας.
Ο 46χρονος Παν Γιτσόνγκ φόρεσε τον αγιοβασιλιάτικο σκούφο του και έφαγε 150 αβγά ορτυκιών και δέκα αβγά κότας σε λιγότερο από 40 λεπτά, σε μία πρωτότυπη προώθηση του εστιατορίου του στην επαρχία Χουνάν.
Ο ίδιος έχει καλή δικαιολογία για το γιατί επέλεξε αβγά. Η κινέζικη λέξη για τα Χριστούγεννα περιλαμβάνει ένα χαρακτήρα ομόηχο με τη λέξη αβγό. «Μου φάνηκε μία καλή στιγμή για να φάω αβγά».
«Όταν έφτασα στα 160, άρχισε να με κουράζει η γεύση, οπότε σταμάτησα. Δεν είναι ότι είχα χορτάσει» είπε μιλώντας στο AFP.
Ο Παν είναι γνωστός για την κατανάλωση διαφόρων τροφών. Κάποτε έφαγε 147 ντάμπλινγκ, ενώ μία άλλη φορά έφαγε 40 μπολ νούντλς σε διάστημα 15 λεπτών.
Ο ίδιος λέει ότι δοκιμάζει τα όριά του καταναλώνοντας διάφορες τροφές. Ο ίδιος δηλώνει ότι η υγεία του είναι καλή και ότι ετοιμάζει και άλλους παρόμοιους… άθλους.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.