Ήττα της Ατλέτικο από τη Σοσιεδάδ, απώλειες για Βαλένθια, Σεβίλη
Μετά την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, η Σοσιεδάδ υπέταξε με ανατροπή (2-1) και την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο, η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 47'. Mάλιστα, η Ατλέτικο που αποτελεί την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, είχε προηγηθεί, αλλά την πάτησε, περίπου όπως πριν από μερικούς μήνες και η συμπολίτισσά της, Ρεάλ. Από δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξαν και οι Βαλένθια και Σεβίλη.
Μετά την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, η Σοσιεδάδ υπέταξε με ανατροπή (2-1) και την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο, η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 47′. Mάλιστα, η Ατλέτικο που αποτελεί την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, είχε προηγηθεί, αλλά την πάτησε, περίπου όπως πριν από μερικούς μήνες και η συμπολίτισσά της, Ρεάλ.
Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Champions League έχασε απόψε η Βαλένθια, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για την Primera Division αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο «Μεστάγια» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Παράλληλα, δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της να βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, έχασε την Κυριακή η Σεβίλη, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για την Primera Division, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Λεβάντε.
Ο Βιτόλο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 31′, αλλά η Λεβάντε έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τέρμα του Κασαντεσούς στο 80′.
Στη συνέχεια η Βιγιαρεάλ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Εσπανιόλ παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Η ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοβ στο Indian Wells θα ρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά τουλάχιστον στο Νο.50, ενώ πολύ είναι πιθανό να πέσει ακόμα περισσότερο.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας