Ασημένιο η Νικολαΐδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας
Το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κωπηλασίας που διεξάγεται στην Λουκέρνη, κατέκτησε η Κατερίνα Νικολαίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε επίδοση 7:57.800, ενώ στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητριών ανέβηκε η Τζούλια Έντουαρντ από τη Νέα Ζηλανδία (7:55.030) και στο τρίτο η Μαρί-Αν Φρένκεν από την Ολλανδία (7:57.920).
Το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κωπηλασίας που διεξάγεται στην Λουκέρνη, κατέκτησε η Κατερίνα Νικολαίδου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε επίδοση 7:57.800, ενώ στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητριών ανέβηκε η Τζούλια Έντουαρντ από τη Νέα Ζηλανδία (7:55.030) και στο τρίτο η Μαρί-Αν Φρένκεν από την Ολλανδία (7:57.920).
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Σπύρος Γιάνναρος κατετάγη 4ος. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ελληνικά κουπιά, οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανης κατέλαβαν την 3η θέση στον μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών και την 9η στη γενική κατάταξη.
Την 6η θέση και 12η στο σύνολο πήρε η δίκωπος άνευ με τους Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Όπως αποφαίνεται υπευπολογιστής η Εθνική ομάδα της Ισπανίας είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του προσεχούς Μουντιάλ. ΈπονταιΓαλλία, Αγγλία, Αργεντινή και Γερμανία συμπληρώνουν την 5άδα.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ροντρίγκο, ο οποίος αναμένεται να χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Ρεάλ στη σεζόν, ενώ θα απουσιάσει και από το προσεχές Μουντιάλ.
Ο πόλεμος μαίνεται στη Μέση Ανατολή, ωστόσο οι διοργανωτές των διαφόρων αθλητικών τουρνουά συνεχίζουν να μην τα ακυρώνουν, με αποτέλεσμα εικόνες όπως στο βίντεο που ακολουθεί...
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας