Success story για ιαπωνική εταιρεία οι άνδρες που θέλουν φωτό με νυφικό
Aντιμέτωπη με ένα διαφορετικό αίτημα ήρθε γιαπωνέζικη εταιρεία ενοικίασης νυφικών, καθώς, όπως τουλάχιστον αναφέρει η ίδια, λαμβάνει δεκάδες αιτήματα από άνδρες που επιθυμούν να φωτογραφηθούν με νυφικό.
Aντιμέτωπη με ένα διαφορετικό αίτημα ήρθε γιαπωνέζικη εταιρεία ενοικίασης νυφικών, καθώς, όπως τουλάχιστον αναφέρει η ίδια, λαμβάνει δεκάδες αιτήματα από άνδες που επιθυμούν να φωτογραφηθούν με νυφικό.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, η επιχείρηση με την επωνυμία «Marry Mariee» με έδρα στην περιφέρεια Φουκούι, εξακολουθεί να λαμβάνει emails από άνδρες. Οι περισσότεροι πάντως προέρχονται από άλλες περιοχές της χώρας.
Η επιχείρηση προσφέρει μια ευρεία γκάμα από 100 νυφικά -επίσημα και casual- τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις ανδρικές ανάγκες.
Παράλληλα, η επιχείρηση προσφέρει και γαμπριάτικα κοστούμια σε γυναίκες που επιθυμούν κάτι αντίστοιχο. Πάντα για λόγους ισότητας.
«Δίνουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους που θέλουν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, είτε είναι γυναίκες είτε άνδρες» δήλωσε στο ιαπωνικό πρακτορείο η μάνατζερ Χιτόμι Ισέκι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.