Αυστραλός σήκωσε την κούπα της καλύτερης πίτσας ναπολιτάνα του κόσμου
Ένα διαφορετικό «Μουντιάλ» διοργανώνεται κάθε χρόνο στον πλανήτη με στόχο να βραβευθεί ο σεφ που παρασκευάζει την καλύτερη πίτσα ναπολιτάνα. Αυτή τη χρονιά ο διαγωνισμός έγινε επί ιταλικού εδάφους, αλλά ο νικητής δεν ήταν Ιταλός. Την «κούπα» σήκωσε ένας Αυστραλός με ιταλικές, πάντως, ρίζες.
Ένα διαφορετικό «Μουντιάλ» διοργανώνεται κάθε χρόνο στον πλανήτη με στόχο να βραβευθεί ο σεφ που παρασκευάζει την καλύτερη πίτσα ναπολιτάνα. Μάλιστα το πάνελ των κριτών είναι διεθνές.
Αυτή τη χρονιά ο διαγωνισμός έγινε επί ιταλικού εδάφους, αλλά ο νικητής δεν ήταν Ιταλός. Την «κούπα» σήκωσε ένας Αυστραλός με ιταλικές, πάντως, ρίζες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Sole 24 Ore, νικητής ήταν ο Τζόνι ντι Φραντσέσκο, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στη Μελβούρνη.
Πάντως, οι Ιταλοί δεν έχασαν όλη τη δόξα, αφού ο νικητής είναι προφανώς ιταλικής καταγωγής, ενώ φοίτησε στην Associazione Verace Pizza Napoletana.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.