Κάθειρξη 10 ετών στον Μάκη Ψωμιάδη για την υπεξαίρεση στην ΑΕΚ
Ενοχος κρίθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης στη δίκη για την υπεξαίρεση του ποσού των 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ την περίοδο που ήταν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Η ποινή στον άλλοτε πρόεδρο της Ένωσης είναι 10 χρόνια κάθειρξη, ενώ για τον ξάδελφό του, Χαρίλαο του Γεωργίου 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή.
Ενοχος κρίθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης στη δίκη για την υπεξαίρεση του ποσού των 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ την περίοδο που ήταν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.
Η ποινή στον άλλοτε πρόεδρο της Ένωσης είναι 10 χρόνια κάθειρξη, ενώ για τον ξάδερφό του, Χαρίλαο του Γεωργίου 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή.
Επίσης, φυλάκιση 4 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα επιβλήθηκε και στην λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου, ενώ ο Αντώνης Κατσαρός καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών.
Τέλος, ο άλλος ξάδερφος του Μάκη Ψωμιάδη, Χαρίλαος του Παναγιώτη, κρίθηκε αθώος.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς τρελαίνει… κόσμο στο NCAA με τις επιδόσεις του και πρώην σταρ του NBA τον αποθεώνουν – Τα δεδομένα για το αν θα επιλέξει να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας ή με την Ελλάδα
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 21-12 της Βουλιαγμένης και συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία του, έχοντας πλέον 20 νίκες σε 20 αγώνες και όντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία – Κλείδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play offs