Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε στο Λαιμό ο ΝΟ Βουλιαγμένης επί του ΝΟ Χίου, τον οποίο και συνέτριψε 13-5 στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Επίσης, η Κέρκυρα επικράτησε 8-5 του Πανιωνίου στο κολυμβητήριο του νησιού των Φαιάκων και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση είχε αναβληθεί το Σάββατο λόγω αδυναμίας μετάβασης του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή του Πανιωνίου, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Βουλιαγμένη επικράτησε με 13-5 της Χίου
Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε στο Λαιμό ο ΝΟ Βουλιαγμένης επί του ΝΟ Χίου, τον οποίο και συνέτριψε 13-5 στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ προηγήθηκαν με 9-1 στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια «έσβησαν τις μηχανές», με τον Λοράντο να δοκιμάζει νεότερους αναπληρωματικούς παίκτες.
Η Κέρκυρα επικράτησε 8-5 του Πανιωνίου στο κολυμβητήριο του νησιού των Φαιάκων, για την 4η αγωνιστική του στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση είχε αναβληθεί το Σάββατο λόγω αδυναμίας μετάβασης του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή του Πανιωνίου, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας