Η τυπικά γηπεδούχος Καλλονή επικράτησε στο ΟΑΚΑ 1-0 του Πλατανιά, σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Καζάκης στο 65΄ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και έφερε τους νεοφώτιστους στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης), ενώ αντίθετα οι Χανιώτες παραμένουν λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η τυπικά γηπεδούχος Καλλονή επικράτησε στο ΟΑΚΑ 1-0 του Πλατανιά, σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Καζάκης στο 65΄ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και έφερε τους νεοφώτιστους στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης), ενώ αντίθετα οι Χανιώτες παραμένουν λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η κρητική ομάδα ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε όμως να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Χογκ, με εξαίρεση ίσως τη φάση του 12ου λεπτού, όταν ο Μπέλιτς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε. Την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους την έχασε πάντως η Καλλονή στο 36΄, όταν η κεφαλιά του Καζάκη έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Γιωργαλλίδη.
Η Καλλονή έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 54΄, όταν ο Καζάκης έπιασε την κεφαλιά, ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μανούσος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα πολύ άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του Πλατανιά να απειλήσει με σουτ του Τόρες, το οποίο απέκρουσε ο Χογκ, όμως τελικά ήταν οι τυπικά γηπεδούχοι αυτοί που έμελλε να σκοράρουν.
Ηταν το 65ο λεπτό, όταν ο Λεοζίνιο έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Καζάκης πρόλαβε την έξοδο του Γιωργαλλίδη και με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-0. Από κει και πέρα οι νεοφώτιστοι οπισθοχώρησαν και με αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία διαφύλαξαν το προβάδισμα και πανηγύρισαν μία πολύτιμη νίκη.
Στις καθυστερήσεις, πάντως, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσει, όμως το φάουλ του Μοράλ ήταν άστοχο και το σουτ του ίδιου παίκτη (στην εκπνοή) από καλή θέση κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Οι Ιρανοί τίμησαν τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους μετά από πυραυλικό χτύπημα σε δημοτικό σχολείο θηλέων στη Μινάμπ – Σκόραρε ο Ταρέμι, βασικός ο Μπρούνο στο φιλικό Ιράν – Νιγηρία.
LIVE: Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21 για τα προκριματικά του U21 EURO 2027. Μετάδοση από το EΡΤ Sports 3.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έβαλε κάτω από το χαλί τα προβλήματα της διαιτησίας και σφυρίζει αδιάφορα για τα λάθη στην κανονική περίοδο της Super League
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας