Τα Τρίκαλα πάτησαν το «γκάζι» και έπιασαν… 100 κόντρα στον Ίκαρο
Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πανηγύρισαν με εμφατικό τρόπο τα Τρίκαλα, που συνέτριψαν τον Ίκαρο Χαλκίδας με 100-65, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Κρις Έβανς με 25 πόντους, ενώ με νταμπλ νταμπλ τελείωσε τον αγώνα ο Πάτρικ Γιούιν (17π.-12ρ.).
Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πανηγύρισαν με εμφατικό τρόπο τα Τρίκαλα, που συνέτριψαν τον Ίκαρο Χαλκίδας με 100-65, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Κρις Έβανς με 25 πόντους, ενώ με νταμπλ νταμπλ τελείωσε τον αγώνα ο Πάτρικ Γιούιν (17π.-12ρ.).
Με 13 τρίποντα, αξιοποίηση των αιφνιδιασμών και ρεσιτάλ δημιουργίας με 24 ασίστ τα Τρίκαλα μόνο με «αυτοκτονία» θα έχαναν τον αποψινό αγώνα, απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας των 19 λαθών και των χαμηλών ποσοστών ευστοχίας, κυρίως από τα 6.75 (5/23 τρίποντα).
Οι γηπεδούχοι, με μία πεντάδα να τελειώνει τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων (Έβανς, Πέτροβιτς, Γκρέιντζερ, Μουτακαμπίρ, Γιούιν), εξασφάλισαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα μία διψήφια διαφορά ασφαλείας (19-6 στο 5′) και χάρη στην ευστοχία τους από τα 6.75 τη διατήρησαν μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Στον… επίλογο του αγώνα, μάλιστα, τα Τρίκαλα δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και αποδίδοντας τα μέγιστα σε άμυνα και επίθεση έτρεξαν επιμέρους σκορ 25-8 και στο 37′ εκτόξευσαν τη διαφορά στους +32 πόντους (92-60), για να φτάσουν στην κατοστάρα με τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (+35, 100-65).
Από τους φιλοξενούμενους, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με 20 πόντους ήταν απελπιστικά μόνος στην προσπάθεια τους να κρατήσουν τη διαφορά σε λογικές τιμές.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστόπουλος Π.-Παπαπέτρου-Τσούνας
Τα δεκάλεπτα: 29-16, 45-35, 67-52, 100-65
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Φλεβαράκης): Έβανς 25 (2), Περούνιτσιτς, Γιούιν 17, Γιαννακίδης 5 (1), Πέτροβιτς 16 (4), Γκρέιντζερ 10 (1), Δεληγιάννης 4, Ματαλόν, Φούντας 3 (1), Νικολόπουλος, Γεωργάκης 2, Μουτακαμπίρ 18 (4).
ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιώργος Καλαφατάκης): Στρναντ, Γκόβενς 8 (1), Παπανικολόπουλος 3 (1), Ασκα 14, Μανωλόπουλος 5 (1), Σάτον 12, Γκαγκαλούδης 20 (2), Μπορόβνιακ 1, Τολιόπουλος, Βουγιούκας, Μπεκ 2, Μπέμπης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η απάντηση του Κονσεϊσάο στα σενάρια ότι θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
- Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Μακάμπι, Μπάγερν και Μιλάνο – Η βαθμολογία (pic)
- Πλέι οφ Μουντιάλ 2026: Πρόκριση για την Ιταλία, με «4άρες» Κόσοβο και Δανία – Τα ζευγάρια των τελικών
- Η Σερβική Ομποσπονδία προσπαθεί να «κλέψει» τον Στογιάκοβιτς από την Ελλάδα
- Χάντμπολ: Με Σουηδία, Βόρεια Μακεδονία και Λουξεμβούργο η Εθνική ανδρών στα προκριματικά του Euro 2028
- Οι ατασθαλίες της Τσέλσι οδηγούν την Έβερτον σε αγωγές κατά της λίγκας
- Ο Καμαβινγκά χάνει έδαφος στην Ρεάλ και η Premier League καραδοκεί
- Στη Ρίο Άβε ο Μάνσα παίρνει αυτό που χρειαζόταν ώστε να γυρίσει έτοιμος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442