Έρχεται ο Νοτιάς και τα βρίσκει με τον Μελισσανίδη
Κοντά στη συμφωνία με τον Νίκο Νοτιά για το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σύμφωνα με της πληροφορίες ο κ.Νοτιάς αναμένεται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συζητήσει με τον «Τίγρη» τόσο για το προπονητικό κέντρο όσο και για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αφού ο Μελισσανίδης βλέπει ως σύμμαχο τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και τον θέλει στο πλευρό του.
Κοντά στη συμφωνία με τον Νίκο Νοτιά για το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Σύμφωνα με της πληροφορίες ο κ.Νοτιάς αναμένεται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συζητήσει με τον «Τίγρη» τόσο για το προπονητικό κέντρο όσο και για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αφού ο Μελισσανίδης βλέπει ως σύμμαχο τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και τον θέλει στο πλευρό του.
Οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα και αναμένεται να τα πουν και από κοντά όταν ο Νοτιάς έρθει στην Ελλάδα. Η συμφωνία για τα Σπάτα είναι πολύ κοντά αλλά ο Μελισσανίδης θέλει να δει τις διεθέσεις του Νοτιά και στο θέμα του νέου γηπέδου.