Νίκες σωτηρίας πέτυχαν Στουτγάρδη και Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.
Η Στουτγκάρδη επιβλήθηκε 2-0 της Γκλάντμπαχ και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Άουγκσμπουργκ κατέβαλε με το ίδιο σκορ την αντίσταση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και βρίσκεται πλέον τρεις βαθμούς πάνω από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού στη Β’ κατηγορία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.