Η Βουλιαγμένη πήρε το ντέρμπι από τη Χίο, περίπατο ο Ολυμπιακός
Ο ΝΟΒ επικράτησε 12-8 της Χίου στη Βουλιαγμένη, για τη 17η αγωνιστική της Α1 Αδρών στο πόλο και έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκονται πλέον μόνοι στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τη «συγκατοίκηση» με τους νησιώτες. Σε περίπατο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΝΟ Πατρών, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 24-2. Νικηφόρα πέρασε από την Ηλιούπολη ο Παναθηναϊκός, 9-7, και πλέον ελπίζουν να ηττηθεί ο ΝΟ Αργοστολίου από το ΝΟ Χανίων για να αναρριχηθούν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Έπιασε 4άδα το Αργοστόλι που νίκησε 10-5 τα Χανιά. Σπουδαίο «διπλό» της Κέρκυρας επί του ΠΑΟΚ με 9-7.
Ο ΝΟΒ επικράτησε 12-8 της Χίου στη Βουλιαγμένη, για τη 17η αγωνιστική της Α1 Αδρών στο πόλο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας το απόλυτο (9/9) στον παίκτη παραπάνω. Οι νικητές, έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκονται πλέον μόνοι στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τη «συγκατοίκηση» με τους νησιώτες.
Σε πραγματικό… περίπατο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΝΟ Πατρών, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αν και είχαν πολλούς νεαρούς πολίστες στην αποστολή τους, κατάφεραν να επικρατήσουν στον Πειραιά με 24-2.
Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέους, έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στην επικράτηση, και διατήρησε μια ασφαλή διαφορά από τους διώκτες του.
Νικηφόρα πέρασε από την Ηλιούπολη ο Παναθηναϊκός, 9-7, και πλέον ελπίζουν να ηττηθεί ο ΝΟ Αργοστολίου από το ΝΟ Χανίων για να αναρριχηθούν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν ο Μιχάλης Λαζαρίδης, καθώς ο Φάνης Κουντουδιός είναι τιμωρημένος
Ο ΠΑΟΚ είχε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στους Φαίακες όμως δεν μπόρεσε να τον επιβεβαιώσει, κινδυνεύοντας πλέον να χάσει την τέταρτη θέση… Η Κέρκυρα με πολλά ψυχικά αποθέματα στο τέλος κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 9-7, επιστρέφοντας στη βάση της με τρεις βαθμούς, που την ανέβασαν στην 7η θέση.
Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της…ουράς της 17ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Οι «κυανέρυθροι» πέρασαν νικηφόρα με 6-4 από το Παλαιό Φάληρου και ελπίζουν πλέον βάσιμα στη σωτηρία τους. Για την ομάδα του Φαλήρου που πέρασε στη διακεκαυμένη ζώνη, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Η Κέρκυρα πήρε σπουδαίο «διπλό» με 9-7 επί του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για την 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια παραμονής της στην κατηγορία, καθώς ανέβηκε στην 7η θέση με 16 βαθμούς.