Ο Ολυμπιακός με Φουστέρ στο ντέρμπι για το 40ο πρωτάθλημα
Στην αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του κυριακάτικου (10/3, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ και την πιθανή πρόωρη φιέστα τίτλου, βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ, έπειτα από 1,5 μήνα απουσίας, ενώ αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το Σάββατο με αρκετή δουλειά στην τελευταία προπόνηση, όπου ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του ανέβασαν τους ρυθμούς, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την ΑΕΚ και να πανηγυρίσουν το 40ο πρωτάθλημα, αφού σε περίπτωση νίκης θα στεφθούν και μαθηματικά Πρωταθλητές Ελλάδας 2012-2013.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του κυριακάτικου (10/3, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ και την πιθανή πρόωρη φιέστα τίτλου, βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ, έπειτα από 1,5 μήνα απουσίας, ενώ αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το Σάββατο με αρκετή δουλειά στην τελευταία προπόνηση, όπου ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του ανέβασαν τους ρυθμούς, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την ΑΕΚ και να πανηγυρίσουν το 40ο πρωτάθλημα, αφού σε περίπτωση νίκης θα στεφθούν και μαθηματικά Πρωταθλητές Ελλάδας 2012-2013.
Σε αυτόν τον αγώνα, λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τον πάγκο των «ερυθρολεύκων» τον Νταβίντ Φουστέρ. Ο συμπατριώτης του Μίτσελ ακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και έτσι το Σάββατο έφτασε στο σημείο να ακούσει το όνομά του ανάμεσα στις επιλογές του προπονητή του.
Στο τέλος του προγράμματος κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τελική προσπάθεια σε μια πρόθεση του τεχνικού επιτελείου να τους βελτιώσει την επαφή που έχουν με τα δίχτυα σε σουτ με το «κακό» τους πόδι. Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ένα τελευταίο «χαλάρωμα», πριν από το ματς.