Υπεγράφη το παραχωρητήριο της Λεωφόρου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, υπέγραψε το παραχωρητήριο προς την «πράσινη» ΠΑΕ και πλέον οι εργασίες για να προλάβει η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα τον Μάρτιο, μπαίνουν στην τελική ευθεία.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, υπέγραψε το παραχωρητήριο προς την «πράσινη» ΠΑΕ και πλέον οι εργασίες για να προλάβει η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα τον Μάρτιο, μπαίνουν στην τελική ευθεία.
Οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι «πράσινοι» θα μπουν στη Λεωφόρο στο τέλος Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442