Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΠΑΟ κατά Αρετόπουλου, «τιτίβισμα» και… μήνυση από οπαδό!

ΠΑΟ κατά Αρετόπουλου, «τιτίβισμα» και… μήνυση από οπαδό!

Τι και αν Αναστασιάδης και Ρότσα προχώρησαν στην κριτική του αγώνα μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Χανιά, το «3ο ημίχρονο» από τη νίκη του Πλατανιά και την ήττα του Παναθηναϊκού, έκλεψαν ο Γιάννης Αλαφούζος με την ανακοίνωση και σχόλιά του στο twitter κατά της ομολογουμένως κακής διαιτησίας του Αρετόπουλου, αλλά και η μήνυση οπαδού κατά του διαιτητή! Για «παρωδία, αλλοίωση και χαμένη αξιοπιστία του πρωταθλήματος», κάνει λόγο η «πράσινη» ΠΑΕ.

Τι και αν Αναστασιάδης και Ρότσα προχώρησαν στην κριτική του αγώνα μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Χανιά, το «3ο ημίχρονο» από τη νίκη του Πλατανιά και την ήττα του Παναθηναϊκού, έκλεψαν ο Γιάννης Αλαφούζος με την ανακοίνωση και σχόλιά του στο twitter κατά της ομολογουμένως κακής διαιτησίας του Αρετόπουλου, αλλά και η μήνυση οπαδού κατά του διαιτητή!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στα Χανιά σήμερα διαδραματίστηκε δυστυχώς μια παρωδία του φετινού πρωταθλήματος, που προκαλεί τουλάχιστον απογοήτευση και εκθέτει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο διεθνώς.

Η επισήμανση μεμονωμένων φάσεων, όπως ένα ανύπαρκτο offside, ένα πέναλτι-φάρσα, ή μια αποβολή-ανέκδοτο θα υποτιμήσει την έκταση μιας αλλοίωσης που αδικεί κατάφωρα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός θα προστατέψει με κάθε τρόπο τα έννομα συμφέροντά του, καθώς εδώ πια απειλείται όχι μόνο η ύπαρξη της ομάδας μας, αλλά και η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό της».

Νωρίτερα, η λανθασμένη υπόδειξη του α’ βοηθού του Αρετόπουλου, Δημητριάδη εξόργισε τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος «τιτίβισε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο «twitter» και εξαπέλυσε πυρά κατά της διαιτησίας! Ο Δημητριάδης έκοψε λανθασμένα τον Τοτσέ με οφσάιντ την ώρα που ο Ισπανός έβγαινε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό και είχε ξεκάθαρη ευκαιρία για να σκοράρει στο 22′ του αγώνα με τον Πλατανιά. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έγραψε στον λογαριασμό του: «Ο Αρετόπουλος ακύρωσε κανονικό γκολ του ΠΑΟ και όλα τα φάουλ ανάποδα πόσο μπορούμε να ανεχόμαστε αυτήν την διαιτησία;»

Ο «ισχυρός» άνδρας του «τριφυλλιού» δεν έμεινε εκεί και καυτηρίασε και την κίτρινη κάρτα που πήρε ο Τοτσέ γιατί τελείωσε την φάση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού,. «Και προκλητική κάρτα στον Τοτσε! Και ο βοηθός με κακή όραση».

Ο Αλαφούζος «τιτίβισε» και μετά το ανύπαρκτο πέναλτι του Πλατανιά γράφοντας: «Η πρόκληση του Αρετόπουλου συνεχίζεται. Πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει… Δυο κάλπικα γκολ».

Και μήνυση οπαδού!

Στο μεταξύ, ο Αρετόπουλος «έβγαλε από τα ρούχα του» έναν οπαδό των «πράσινων» που βρέθηκε στο γήπεδο και μετά το τέλος του αγώνα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χανιών και υπέλαβε μήνυση για προσβολή της φίλαθλης ιδιότητας. Ο συγκεκριμένος οπαδός, δεν θέλησε να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του ενώ σημειώνεται ότι οι διαιτητές προστατεύονται από τον νόμο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ρότσα: «Μας έλειψε λίγο η ενέργεια»

Η κούραση από τον αγώνα με την Μάριμπορ ήταν σύμφωνα με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα αυτή που έφερε έλλειψη ενέργειας για τον Παναθηναϊκό, στην ήττα 2-1 από τον Πλατανιά στα Χανιά. Παράλληλα, εξέφρασε την ενόχλησή του για τις διακοπές στον αγώνα:

«Μας έλειπε λίγο η ενέργεια. Έγινε ένα περίεργο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο χάλασε και η ροή του αγώνα με το πέναλτι του Καλαϊτζιτς και τις συνεχείς καθυστερήσεις», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Και πρόσθεσε: «Όπως είμαστε χαρούμενοι μετά από τις νίκες, θα πρέπει να είμαστε τώρα προσγειωμένοι για το επόμενο βήμα, έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα σε κοντινές μέρες. Αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να είναι υγιή τα παιδιά και προχωράμε».

Αναστασιάδης: «Νίκη και για τον προηγούμενο προπονητή»

Άκρως επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τους Χανιώτες να παίρνουν τη νίκη 2-1. Ωστόσο, το καλύτερο του φύλαγε για το τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης, μεταξύ άλλων είπε ότι πριν το παιχνίδι είχε πει στους παίκτης του να κερδίσουν και για τον προηγούμενο προπονητή τους τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν και στο γήπεδο.

«Είχα πει στα παιδιά πριν την έναρξη του αγώνα ότι πρέπει να κερδίσουν και για τον προηγούμενο προπονητή τους που έφυγε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πλατανιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο