Παρελθόν από τον πάγκο του Πλατανιά αποτελεί από τη Δευτέρα ο Γιάννης Χατζηνικολάου, αφού η κρητική ΠΑΕ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον έλληνα τεχνικό.
Παρελθόν από τον πάγκο του Πλατανιά αποτελεί από τη Δευτέρα ο Γιάννης Χατζηνικολάου, αφού η κρητική ΠΑΕ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον έλληνα τεχνικό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς αναφέρει:
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου.
Η απόφαση πάρθηκε κατά την αποψινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε., στη διάρκεια της οποίας το «παρών» έδωσε και ο κύριος Χατζηνικολάου, ο οποίος συζήτησε με τα μέλη της Διοίκησης, για αρκετή ώρα, μια σειρά από θέματα που αφορούν την ομάδα.
Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να αλλάξει το αρνητικό κλίμα στην ομάδα, μετά από σειρά διαδοχικών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, η ευθύνη για τα οποία, σύμφωνα με το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, δεν ανήκει αποκλειστικά στον προπονητή.
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και ειλικρινά τον κύριο Γιάννη Χατζηνικολάου για την προσφορά του στην ομάδα.
Προσφορά σημαντική, τόσο κατά τη διάρκεια της περυσινής αγωνιστικής περιόδου στη Football League, επιστέγασμα της οποίας ήταν η άνοδος στη Super League μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ, όσο και κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που ανέλαβε το ομολογουμένως δύσκολο έργο δημιουργίας μιας νέας ομάδας, με στόχο την παραμονή στη Super League, και κατάφερε να επιτύχει πολλά.
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εύχεται στον κύριο Γιάννη Χατζηνικολάου, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»