Φωτογράφοι, ζωγράφοι, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, performers, συγκροτήματα, συγγραφείς, συνθέτες, γραφίστες, σεναριογράφοι, σκιτσογράφοι, animators, εικαστικοί, ποιητές, χορευτές, στιχουργοί, καλλιτεχνικές ομάδες! 3,4 & 5 Ιουλίου Το ARTogether Festival θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά στον πολυχώρο six d.o.g.s, 3, 4 & 5 Ιουλίου 2012. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει όλες τις μορφές τέχνης όπως: φωτογραφία, ζωγραφική, γραφιστική, […]
Το ARTogether Festival θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά στον πολυχώρο six d.o.g.s, 3, 4 & 5 Ιουλίου 2012. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει όλες τις μορφές τέχνης όπως: φωτογραφία, ζωγραφική, γραφιστική, σκιτσογραφία, εικαστικές τέχνες, μουσική, χορός, θέατρο, κινηματογράφος, animation, video art I performing arts, συγγραφή, σεναριογραφία, ποίηση, στιχουργική.
Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων: Πέμπτη 31 Μαΐου @ bankit.happenings@gmail.com Οι κατηγορίες στις οποίες κάθε καλλιτέχνης μπορεί να συμμετάσχει χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής ή θεματικό περιορισμό είναι οι παρακάτω: Θέατρο (1 θεατρικό δρώμενο διάρκειας μέχρι 30 λεπτά) Performances (1 performance διάρκειας μέχρι 20 λεπτά) Χορός (1 χορευτική παράσταση διάρκειας μέχρι 30 λεπτά) Ταινίες μικρού μήκους (μέχρι 2 έργα) Video art (1 έργο) Animation (μέχρι 2 έργα) Συναυλίες (συναυλία διάρκειας μέχρι 40 λεπτά) Χορωδιακά σχήματα (συναυλία διάρκειας μέχρι 20 λεπτά) Φωτογραφία (1 έργο) Γραφιστική (1 έργο) Σκιτσογραφία (1 έργο) Ζωγραφική (1 έργο) Εικαστικά (1 έργο) Κατασκευές (1 έργο) Installations (1 έργο) Συγγραφή/Σενάριο (1 έργο) Ποίηση/Στιχουργική (μέχρι 2 έργα)
Όροι συμμετοχής
Αίτηση συμμετοχής μπορεί να υποβάλλει κάθε καλλιτέχνης – κάτοικος του bankit.gr Για ευνόητους λόγους, η διαδικασία επιλογής συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών είναι αναγκαία και ξεκινά μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής. Προτεραιότητα δίνεται σε καλλιτέχνες οι οποίοι δεν έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν τη δουλειά τους στο ARTogether Festival.
Κάθε καλλιτέχνης που ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στο 5ο ARTogether Festival θα πρέπει να στείλει μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαΐου ηλεκτρονικά στο bankit.happenings@gmail.com τα παρακάτω:
1. Αίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται) 2. Αρχείο του έργου με το οποίο συμμετέχει. Στην περίπτωση των συγκροτημάτων ή των ταινιών/ video, θα πρέπει ο αιτών να στείλει link με το έργο που θέλει να παρουσιάσει.
Ο τίτλος του email με την αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να έχει το όνομα του καλλιτέχνη όπως θέλει να εμφανίζεται στο Φεστιβάλ και την κατηγορία στην οποία επιθυμεί να συμμετέχει (π.χ. Μαρία Παπαδοπούλου/ φωτογραφία) Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία σε όσες κατηγορίες επιθυμεί αρκεί να στείλει αίτηση συμμετοχής για κάθε κατηγορία ξεχωριστά. Περιπτώσεις που σταλεί αίτηση συμμετοχής για περισσότερες από μία κατηγορίες δεν θα ληφθούν υπόψη. Επιπλέον σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν αποτελεί μέλος της πολιτείας του bankit.gr θα πρέπει να ακολουθήσει την απλή διαδικασία εγγραφής στο www.bankit.gr, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, και στη συνέχεια να ανεβάσει τα έργα που επιθυμεί να συμμετέχει στο φεστιβάλ στη συγκεκριμένη κατηγορία του site.
H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με τη διαφορά ότι στηρίζουμε το έργο των Γιατρών του Κόσμου, φέρνοντας: Όσπρια Μακαρόνια Γάλα Ζάχαρη Παυσίπονα Φάρμακα για το στομάχι
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας