Στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης το τρόπαιο της Ευρωλίγκα πριν τη στέψη
Το τρόπαιο για το οποίο θα αγωνιστούν οι τέσσερις ομάδες στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης θα κάνει... βόλτα του στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου οι φίλαθλοι να το δουν από κοντά και να το φωτογραφήσουν.
Το τρόπαιο για το οποίο θα αγωνιστούν οι τέσσερις ομάδες στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης θα κάνει… βόλτα του στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου οι φίλαθλοι να το δουν από κοντά και να το φωτογραφήσουν.
Το τρόπαιο θα συνοδεύεται από τέσσερις παίκτες, τους Ντόρσεϊ (Ολυμπιακός), Έιντσον (Μπαρτσελόνα), Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ) και Γιασικεβίτσιους (Παναθηναϊκός), στην πρώτη του στάση την Πέμπτη το πρωί στις 10:00 στο Kanyon Shopping Mall.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να δουν από κοντά το βαρύτιμο τρόπαιο και σε ένα άλλο προάστιο της Πόλης, τη Μπαϊράμπασα την Κυριακή το πρωί, ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων θα βρίσκεται στη Devotion Fan Zone, στην πλατεία Ταξίμ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.