Νέο επεισόδιο στην κόντρα με μήνυση Σκινδήλια κατά Θ. Γιαννακόπουλου
Η... μάχη έξω από τα παρκέ καλά κρατεί ανάμεσα στους «αιώνιους». Αυτή τη φορά, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας που κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάση Γιαννακόπουλου, για συκοφαντική δυσφήμηση και χυδαία εξύβριση.
Η… μάχη έξω από τα παρκέ καλά κρατεί ανάμεσα στους «αιώνιους». Αυτή τη φορά, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας που κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάση Γιαννακόπουλου, για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση.
Στην μήνυσή του ο κ. Σκινδήλιας καταγγέλλει ότι ο αντιπρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θ. Γιαννακόπουλος, τον συκοφάντησε και τον εξύβρισε χυδαία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
«Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση υπέβαλε ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γεώργιος Σκινδήλιας κατά του Θανάση Γιαννακόπουλου, Αντιπροέδρου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Στην μήνυσή του ο κ. Σκινδήλιας καταγγέλλει ότι ο Θ. Γιαννακόπουλος τον συκοφάντησε και τον εξύβρισε χυδαία με φράσεις όπως «Καραγκιόζηδες» , «εγώ φοράω παντελόνια εσύ φοράς φουστάνια», «άντε γ…», «στ’ αρ… μου», «θα μου κλ…. τ’ αρ…» στη διάρκεια της διαδικασίας κλήρωσης διαιτητών στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στις 23.02.2012.
Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.