Με πρωτιές αποχαιρέτησαν τη Μαδρίτη Γρηγοριάδης και Δράκου
Με πρωτιές αλλά χωρίς ιδιαίτερα καλές επιδόσεις από τους Αρη Γρηγοριάδη και τη Νόρα Δράκου ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της Μαδρίτης.
Με πρωτιές αλλά χωρίς ιδιαίτερα καλές επιδόσεις από τους Αρη Γρηγοριάδη και τη Νόρα Δράκου ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της Μαδρίτης.
Ο Γρηγοριάδης πρώτευσε εύκολα στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 26.46, που είναι βέβαια πολύ μακριά από τις δυνατότητές του, ενώ η 20χρονη Πατρινή πήρε την πρώτη θέση σε ένα αγώνισμα στο οποίο δεν ειδικεύεται, τα 50μ. πεταλούδα, με επίδοση 28.01 (27.94 είχε κάνει στον πρωινό προκριματικό).
Παράλληλα, στον τελικό των 100μ. ελεύθερο, η Δράκου ήταν δεύτερη με 56.05, η Νέρι Νιαγκουάρα τρίτη με 56.99 και η Σοφία Κλικοπούλου πέμπτη με 57.61.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας