Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανελλήνιο, ο Διομήδης Άργους παίζει στα Χανιά
Με τον αρχηγό της, Χριστόφορο Μπακαούκα, να πετυχαίνει τα… μισά γκολ, πραγματοποιώντας άλλη μία φανταστική εμφάνιση, η ΑΕΚ συνέτριψε 34-21 τον Πανελλήνιο εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών του χάντμπολ και συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί, δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση. Το Σάββατο ο Διομήδης Άργους παίζει στα Χανιά με τον αδύναμο Κύδωνα και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα για το «7x7», που θα διατηρήσει την ομάδα της Πελοποννήσου στην κορυφή της κατάταξης.
Με τον αρχηγό της, Χριστόφορο Μπακαούκα, να πετυχαίνει τα… μισά γκολ, πραγματοποιώντας άλλη μία φανταστική εμφάνιση, η ΑΕΚ συνέτριψε 34-21 τον Πανελλήνιο εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών του χάντμπολ και συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί, δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση.
Το Σάββατο ο Διομήδης Άργους παίζει στα Χανιά με τον αδύναμο Κύδωνα και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα για το «7×7», που θα διατηρήσει την ομάδα της Πελοποννήσου στην κορυφή της κατάταξης.
Ο ΓΑΣ Κιλκίς, που επέστρεψε εντυπωσιακά στη μεγάλη κατηγορία και «φιγουράρει» στην τρίτη θέση, θέλει να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα του απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, ενώ αμφίρροπο αναμένεται το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ της ΧΑΝΘ και του ανεβασμένου ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες.
Τέλος, ο ΑΣΕ Δούκα φιλοξενεί στο Δαϊς τον Άρη Νικαίας και αναμένεται να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά το «στραπάτσο» της περασμένης εβδομάδας στο Κιλκίς.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε τον Ντέβον Χολ με ένα «χρυσό» τριετές deal και πάει για τον μεγάλο στόχο της στο «4» που δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς – Τι ισχύει με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού…
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν και το πρώτο με την Μπέτις – Οι παραβάσεις και τα ποσά που θα παρακρατηθούν