Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού και το ντέρμπι στη Μασσαλία
Ο 6ος όμιλος του Champions League έχει περιπλακεί ύστερα από την ήττα του Ολυμπιακού στη Γερμανία και την ισοπαλία (0-0) στο Άρσεναλ-Μαρσέιγ. Αν νικήσουν οι «κανονιέρηδες» την Ντόρτμουντ και οι Πειραιώτες καταφέρουν να πάρουν έστω την ισοπαλία στο Βελοντρόμ, τότε η ισοπαλία στο Emirates μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και θετικό για την ελληνική ομάδα. Ας δούμε όμως τα σενάρια πρόκρισης των «ερυθρολεύκων»...
Ο 6ος όμιλος του Champions League έχει περιπλακεί ύστερα από την ήττα του Ολυμπιακού στη Γερμανία και την ισοπαλία (0-0) στο Άρσεναλ-Μαρσέιγ. Αν νικήσουν οι «κανονιέρηδες» την Ντόρτμουντ και οι Πειραιώτες καταφέρουν να πάρουν έστω την ισοπαλία στο Βελοντρόμ, τότε η ισοπαλία στο Emirates μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και θετικό για την ελληνική ομάδα.
Συγκεκριμένα αν έρθουν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, τότε τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου θα πάρουν η Άρσεναλ και η Μαρσέιγ, ενώ ο Ολυμπιακός – σε περίπτωση ισοβαθμίας – υπερτερεί των Γερμανών ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται ότι παλεύουν να συνεχίσουν στους «32» του Europa League, όμως αν την 5η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης οι Πειραιώτες νικήσουν τη Μαρσέιγ και η Ντόρτμουντ επικρατήσει της Άρσεναλ στο Λονδίνο τότε όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.
Διαβάστε τα πάντα για το Champions League στην ειδική ενότητα του sports.in.gr.
Η βαθμολογία του 6ου ομίλου
1. Άρσεναλ 8 (4-2)
2. Μαρσέιγ 7 (4-1)
3. Ντόρτμουντ 4 (3-7)
43. Ολυμπιακός 3 (4-5)
Επόμενη (5η) αγωνιστική (23/11)
Μαρσέιγ – Ολυμπιακός
Άρσεναλ – Ντόρτμουντ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Τιμωρία της UEFA στη Ρεάλ Μαδρίτης για ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων της
- Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πάσπαλι
- Δεν παίζει τελικά ο Λεσόρ – Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι στο ΣΕΦ
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι: Οριστικά εκτός ο Μόρις
- Άλλαξε ώρα το τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις – Αυτός είναι ο λόγος
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος – Σημαντική η νίκη με ΠΑΟΚ»
- Η UEFA θέλει περισσότερες από 18.524 γυναίκες διαιτητές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/andrey-novik-hc9Rwbma-Jk-unsplash-1-315x220.jpg)
















































![Κυνισμός χωρίς όρια: Ο Λευκός Οίκος «διαφημίζει» την επιχείρηση στο Ιράν με… Grand Theft Auto [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/Sans-titre-1-1-315x220.jpg)








![Ιράν: Η στιγμή αμερικανοϊσραηλινής επίθεσης κοντά σε σχολείο αρρένων – Ένα παιδί σκοτώθηκε [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/Sans-titre-1-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442