Ο Σάκης Τσιώλης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας υπογράμμισε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ότι ο Αρης πρέπει να δείξει τον απαιτούμενο χαρακτήρα.
Ο Σάκης Τσιώλης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας υπογράμμισε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ότι ο Αρης πρέπει να δείξει τον απαιτούμενο χαρακτήρα.
Αναλυτικά:
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που έχει στον πάγκο της κι ένα καλό προπονητή. Το ζητούμενο για εμάς είναι να δείξουμε τον απαιτούμενο χαρακτήρα.
Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης και θα πρέπει μέσα στην έδρα μας να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.
Με σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, υπομονή και ψυχραιμία θα φτάσουμε στον στόχο μας. Ευχή και πίστη μας, αποτελεί ότι στο τέλος όλοι μας θα είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση της ομάδας, αλλά κυρίως και με το αποτέλεσμα που είναι κι αυτό που μετράει».
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας