Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα χάντμπολ
Στη Βιέννη πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι πρώτες κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων χάντμπολ της περιόδου 2011-12. Στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ανδρών, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Ταταμπάνια, στο Κύπελλο Κυπελλούχων τα Βριλήσσια θα παίξουν με τη σουηδική Λούτζι, στο Τσάλεντζ Καπ ο Διομήδης Αργους θα αντιμετωπίσει την Σταλ Μίετσελ και ο ΑΣΕ Δούκα θα παίξει με ομάδα που θα προκριθεί από τον Β' γύρο. Διαβάστε αναλυτικά και τις κληρώσεις των γυναικών.
Στη Βιέννη πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι πρώτες κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων χάντμπολ της περιόδου 2011-12, στις διοργανώσεις εκτός του Champions League (όπου έχουν ήδη διενεργηθεί). Ετσι οι εκπρόσωποι της Ελλάδας έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους τους που έχουν ως εξής:
Στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ανδρών, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον Β΄ γύρο την ουγγρική Ταταμπάνια, με πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη. Στο Κύπελλο Κυπελλούχων ανδρών, και στο πλαίσιο του Γ΄ γύρου, τα Βριλήσσια θα παίξουν με τη σουηδική Λούτζι, με το πρώτο ματς στην Αθήνα. Στον Γ΄ γύρο του Τσάλεντζ Καπ ανδρών, ο Διομήδης Αργους θα αντιμετωπίσει την Σταλ Μίετσελ, με το πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία, ενώ ο ΑΣΕ Δούκα στάθηκε τυχερός, αφού θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από τον Β΄ γύρο (μετέχουν σε όμιλο τρεις αγγλικές, μία από την Ιρλανδία και μία από τη Μάλτα).
Στις γυναίκες, στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η Αναγέννηση Αρτας θα παίξει με την πανίσχυρη Εσμπιεργκ (πρώτο παιχνίδι στη Δανία). Στο Τσάλεντζ Καπ ο Παναιτωλικός ξεκινά από τον Β΄ γύρο και θα μετάσχει στον 2ο όμιλο μαζί με τις Αλαβάριουμ (Πορτογαλία), Ζέλινα (Κροατία) και Ολίμπια (Αγγλία). Προκρίνεται μόνο ο πρώτος και, αν η ομάδα του Αγρινίου περάσει, θα βρει μπροστά της την Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν στον Γ΄ γύρο. Εκεί μπαίνει κατευθείαν ο ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει τη Ντνιεπριάνσκα, με το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία.
Τέλος, στο Κύπελλο Κυπελλούχων η Νέα Ιωνία θα παίξει στον Β΄ γύρο με ομάδα που θα προέλθει από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ δεν αποκλείεται να έχουν «εμφύλιο», εφόσον ο ΑΣΕ Ορμή περάσει από τον Α΄ προκριματικό γύρο και στη συνέχεια καταταγεί τέταρτος στον 4ο όμιλο του Β΄ προκριματικού.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.
Χαράλαμπος Τσιμπίδας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας