Παίκτης του Αρη θα είναι για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Κριστιάν Πορτίγια. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν και αποτελεί προσωπική εισήγηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, υπέγραψε με τους Θεσσαλονικείς συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν ότι ο Τόνι Κάλβο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A και την Πάρμα.
Παίκτης του Αρη θα είναι για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Κριστιάν Πορτίγια. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν και αποτελεί προσωπική εισήγηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, υπέγραψε με τους Θεσσαλονικείς συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013.
Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν ότι ο Τόνι Κάλβο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A και την Πάρμα.
Μάλιστα, η ιταλική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του ισπανού μετά το τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση στην PARMA AC με μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο, του ποδοσφαιριστή Αντόνιο Αράντες Τόνι Κάλβο. Η ιταλική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν».
* Οι παίκτες του Αρη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου.