Την τρίτη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Πόρτο, η οποία, μετά τους Ζοάο Μουτίνιο και Χάμες Ροντρίγκες, ενέταξε στο δυναμικό της τον Εμίντιο Ραφαέλ Αουγκούστο Σίλβα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ακαδέμικα.
Ο Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «δράκους», οι οποίοι θα δώσουν στην ομάδα από την Κοϊμπρα 400.000 ευρώ, καθώς και τον Γκανέζο αμυντικό, Ντέιβιντ Άντι, ως αντάλλαγμα.
Ο 24χρονος οπισθοφύλακας, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, «μετακόμισε» πέρυσι στην Ακαδέμικα, όπου τον ξεχώρισε ο προπονητής της ομάδας, Αντρέ Βίλας Μπόας, που είναι ο νέος τεχνικός της Πόρτο.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.