Με Πέπε αλλά δίχως Ζε Κάστρο θα πάει η Πορτογαλία στο Μουντιάλ 2010
Να συμπεριλάβει τον Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης και να αφήσει τον Ζε Κάστρο
εκτός της 23άδας της εθνικής Πορτογαλίας για Παγκόσμιο Κύπελλο της
Νότιας Αφρικής αποφάσισε ο Κάρλος Κεϊρόζ.
Εν τω μεταξύ, σε διεθνή φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο
της Κοβίλια, η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας νίκησε το αντίστοιχο
συγκρότημα του Καμερούν με 3-1.
Να συμπεριλάβει τον Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης και να αφήσει τον Ζε Κάστρο εκτός της 23άδας της εθνικής Πορτογαλίας για Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής αποφάσισε ο Κάρλος Κεϊρόζ.
Στη σχετική ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Πορτογαλίας, ο Κεϊρόζ έκανε αναφορά στον «επαγγελματισμό, τη δέσμευση και την αίσθηση ευθύνης, την οποία έδειξε ο Ζε Κάστρο σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας». Ο 27χρονος άσος, ο οποίος αγωνίζεται στη Λα Κορούνια, δεν είχε συμμετοχές στην εθνική, ενώ δεν αγωνίστηκε στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ.
Από την πλευρά του, ο Πέπε είχε μείνει εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο λόγω επέμβασης στο γόνατο και συμπεριελήφθη στην προεπιλογή του ιβηρικού συγκροτήματος για να πάρει την Κυριακή πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο για να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Η Πορτογαλία μετέχει στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Βραζιλία και τη Βόρεια Κορέα.
Εν τω μεταξύ, σε διεθνή φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κοβίλια, η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα του Καμερούν με 3-1.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με ισάριθμα γκολ του Ραούλ Μεϊρέλες (32′, 46′), οι αφρικανοί μείωσαν με τον Γουέμπο (69′) και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νάνι, στο 81ο λεπτό.
Να υπογραμμιστεί ότι το Καμερούν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ετό στο 33′, όταν ο άσος της Ίντερ δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας