Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Με 100.000 δολάρια ενίσχυσε τα αμερικανικά χωριά SOS το ζεύγος Πιτ-Τζολί
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δώρισαν για τα Χριστούγεννα 100.000 δολάρια στα αμερικανικά χωριά SOS, όπως γράφει το περιοδικό People. «Είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα χωριά», αναφέρει η Αντζελίνα Τζολί σε ανακοίνωσή της.
Με 100.000 δολάρια ενίσχυσαν τα αμερικανικά χωριά SOS η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ τα Χριστούγεννα, όπως γράφει το περιοδικό People.
«Είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα χωριά SOS με τα ορφανά και τα εγκαταλελειμμένα παιδιά και την προσπάθεια να διατηρηθούν ενωμένες οι οικογένειες» αναφέρει η Αντζελίνα Τζολί σε ανακοίνωσή της.
Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 500 χωριά SOS σε 132 χώρες του κόσμου που παρέχουν στέγη και βοήθεια σε ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά.
Στις ΗΠΑ τα χωριά SOS λειτουργούν στη Φλόριντα και στο Ιλινόι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.