Με 100.000 δολάρια ενίσχυσε τα αμερικανικά χωριά SOS το ζεύγος Πιτ-Τζολί
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δώρισαν για τα Χριστούγεννα 100.000 δολάρια στα αμερικανικά χωριά SOS, όπως γράφει το περιοδικό People. «Είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα χωριά», αναφέρει η Αντζελίνα Τζολί σε ανακοίνωσή της.
Με 100.000 δολάρια ενίσχυσαν τα αμερικανικά χωριά SOS η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ τα Χριστούγεννα, όπως γράφει το περιοδικό People.
«Είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα χωριά SOS με τα ορφανά και τα εγκαταλελειμμένα παιδιά και την προσπάθεια να διατηρηθούν ενωμένες οι οικογένειες» αναφέρει η Αντζελίνα Τζολί σε ανακοίνωσή της.
Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 500 χωριά SOS σε 132 χώρες του κόσμου που παρέχουν στέγη και βοήθεια σε ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά.
Στις ΗΠΑ τα χωριά SOS λειτουργούν στη Φλόριντα και στο Ιλινόι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.