Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Δέκα οι υποψήφιοι για εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision
Δέκα καλλιτέχνες επιλέχθηκαν ως υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο τον Μάιο. Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο Γ.Αλκαίος, οι Emigre, ο Γ.Καραδήμος, ο Μ.Πυροβολάκης.
Δέκα καλλιτέχνες επιλέχθηκαν ως υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο τον Μάιο.
Μετά από επαφές που είχε με εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, η ΕΡΤ επέλεξε τους εξής καλλιτέχνες για συμμετοχή στον ελληνικό διαγωνισμό που θα αναδείξει το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision:
Γιώργος Αλκαίος & Friends
Κατερίνα Αυγουστάκη
Ελευθερία Ελευθερίου
Εmigre
Γιώργος Καραδήμος
Μέλισσες
Μάνος Πυροβολάκης – MP3
Δέσποινα Ρίτσι
Second skin
Χρήστος Χατζηνάσιος
Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν στα τέλη Φεβρουαρίου και ο νικητής του ελληνικού τελικού θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 55η Eurovision στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, στις 25, 27 και 29 Μαΐου.
Η επιλογή θα γίνει με ψηφοφορία κριτικής επιτροπής (50%) και κοινού (50%).
Τα τραγούδια θα παρουσιαστούν στο ελληνικό κοινό στις αρχές Φεβρουαρίου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.