Δυο στα δύο για τον Αθηναϊκό, έκπληξη από ΦΕΑ, νίκη για ΠΑΟ
Τη δεύτερη νίκη της πέτυχε η ομάδα του Αθηναϊκού περνώντας εύκολα με 92-73 από την Πτολεμαΐδα για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 γυναικών μπάσκετ. Η ΦΕΑ έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε του Παλαιού Φαλήρου με 67-64. Νίκη για τον Παναθηναϊκό 67-59 τον Πανιώνιο.
Τη δεύτερη νίκη της πέτυχε η ομάδα του Αθηναϊκού περνώντας εύκολα με 92-73 από την Πτολεμαΐδα για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 γυναικών μπάσκετ.
Η Ντέιβις με 24 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ για τις πρωταθλήτριες. Η ΦΕΑ έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε του Παλαιού Φαλήρου με 67-64, ενώ οι Εσπερίδες πέρασαν σαν… σίφουνας από την Καλαμαριά με 72-52 απέναντι στον Απόλλωνα.
Τέλος ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη, 67-59 τον Πανιώνιο που ακόμα δεν έχει πάρει ροζ φύλλο αγώνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.