Ο Μαρκόπουλος ποντάρει στην… αφύπνιση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό
Το Μαρούσι παρουσιάστηκε κατώτερο του αναμενομένου στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών για τα πλέι οφ και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο παρά το όνομα του αντιπάλου. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είδε ουσιαστικά την ομάδα του να παραδίνεται αμαχητί και να γνωρίζει τη συντριβή. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως είναι απαραίτητο η ομάδα του να αλλάξει άρδην την εικόνα της και να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της.
Το Μαρούσι παρουσιάστηκε κατώτερο του αναμενομένου στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών για τα πλέι οφ και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο παρά το όνομα του αντιπάλου.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος είδε ουσιαστικά την ομάδα του να παραδίνεται αμαχητί και να γνωρίζει τη συντριβή.
Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως είναι απαραίτητο η ομάδα του να αλλάξει άρδην την εικόνα της και να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της.
Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε: «Είναι αδιανόητο να μη παλεύουμε και να αδικούμε τους εαυτούς μας με μια τέτοια νωθρή εμφάνιση.
»Αν κάτι μπορεί να χαρακτηρίσει όλη την πορεία μας είναι η μαχητικότητα. Μας έλειψε και χωρίς αυτή δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις».
Aπό την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυροειδής αρκέστηκε να πει: «Ισως ήταν η χειρότερη εμφάνιση που κάναμε φέτος και οφείλουμε να διορθώσουμε την εικόνα μας. Η διαφορά δεν οφείλεται μόνο στην καλή εμφάνιση του αντιπάλου, αλλά και στην δική μας ολιγωρία».