Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητές μας, δήλωσε ο Γιαννάκης

Δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητές μας, δήλωσε ο Γιαννάκης

Στο επίπεδο που επιθυμεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει φτάσει ο Ολυμπιακός και αυτό ακριβώς τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ταού. Ο «Δράκος» ευχήθηκε οι δύο ομάδες να συναητθούν και στο φάιναλ-4 του Βερολίνου. Στην κακή άμυνα απέδωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς την ήττα της Ταού. Μπορούσης: «Αξίζαμε τη νίκη».

66

Στο επίπεδο που επιθυμεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει φτάσει ο Ολυμπιακός και αυτό ακριβώς τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ταού. Ο «Δράκος» ευχήθηκε οι δύο ομάδες να συναητθούν και στο φάιναλ-4 του Βερολίνου.

«Kάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό της αντιπάλου μας, που δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Είναι δύσκολο να νικήσεις την Ταού, η οποία πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν. Είχαμε, όμως, προετοιμαστεί πολύ καλά και ήμασταν έτοιμοι για αυτή την πρόκληση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια λεπτά που χάσαμε την συγκέντρωσή μας, αλλά στο τέλος καταφέραμε να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας» τόνισε αρχικά ο «Δράκος».

Και συνέχισε:

«Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, οι οποίοι έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Η Ταού προσπάθησε να τρέξει, αλλά εμείς βρήκαμε τον τρόπο να τους σταματήσουμε. Έχουμε φτάσει στο επίπεδο που ήθελα να βρίσκεται η ομάδα αυτή την περίοδο. Ελπίζω να συναντηθούμε με την Ταού και στο φάιναλ-4 του Βερολίνου» κατέληξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, από την πλευρά του, τόνισε:

«Αισθανόμαστε υπέροχα μετά από αυτή τη νίκη. Ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε κάνει πριν τον αγώνα και πήραμε την πρώτη θέση του ομίλου. Ξέραμε ότι έπρεπε να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς της Ταού και κάναμε καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα. Δείξαμε χαρακτήρα, όταν μας πίεσε η Ταού και νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη».

Ο τεχνικός της Ταού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τόνισε πως τα κρίσιμα παιχνίδια κερδίζονται με την άμυνα και εκεί υστέρησε η ομάδα του:

«Δεν αντιμετωπίσαμε με σωστό τρόπο το παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε υπομονή και κάναμε κακές επιλογές. Τα κρίσιμα παιχνίδια κερδίζονται με την άμυνα και όχι με την επίθεση. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Δεν πρέπει, όμως, να απογοητευόμαστε. Είμαστε στα πλέι οφ και έχουμε ακόμη πιθανότητες να προκριθούμε στο φάιναλ-4».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο