Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή του Πανιωνίου κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για κατακύρωση υπέρ της ΑΕΚ του αγώνα με την «Ένωση». Οι «κυανέρυθροι» ζητούν την επανάληψη της συνάντησης.
Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή του Πανιωνίου κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για κατακύρωση υπέρ της ΑΕΚ του αγώνα με την «Ένωση».
Η νομική σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ ανέφερε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που πιστοποιούν την ορθότητα της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, ενώ θα καταθέσει και το DVD της αναμέτρησης όπου φαίνεται το εκπρόθεσμο φάουλ στον Καλαμπόκη.
Από την πλευρά του ο Πανιώνιος ζήτησε να επαναληφθεί η αναμέτρηση, ενώ το αίτημά του να προσκομιστούν μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου όλα τα απαραίτητα έγγραφα έγινε δεκτό.