Χωρίς να χάσουν τίποτα στο ΟΑΚΑ Τζεντίλε και Μπετσίροβιτς
Την ευκαιρία τους να μπουν και πάλι στο παχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Euroleague θέλουν να διεκδικήσουν όπως τονίζουν Νάντο Τζεντίλε και Σάνι Μπετσίροβιτς. Οι παλιοί γνώριμοι του Παναθηναϊκού, αντίπαλοι την Πέμπτη με την Ρόμα δηλώνουν ότι δεν θα έχουν άγχος....
26
Η Ρόμα θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Εuroleague, με την ιταλική ομάδα να «μετράει» δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.
Δύο γνώριμοι στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από τη «θητεία» τους στους «πράσινους», Νάντο Τζεντίλε και Σάνι Μπετσίροβιτς, σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Εuroleague αναγνώρισαν τη δυσκολία της αναμέτρησης, αλλά τόνισαν ότι θα τα δώσουν όλα, χωρίς άγχος, στην τελευταία ευκαιρία τους για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης.
«Πρόκειται για μία πάρα πολύ δυνατή αναμέτρηση, απέναντι σε μία ομάδα που έχει μόνο νίκες, εν αντιθέσει με εμάς που έχουμε χάσει τα πρώτα δύο παιχνίδια», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ρόμα, Νάντο Τζεντίλε, και πρόσθεσε:
«Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη φάση των 16 θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα παλέψουμε, όπως παλέψαμε με Ουνικάχα και Παρτιζάν. Η έδρα είναι δυνατή και οι φίλαθλοι επηρεάζουν την αναμέτρηση, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε. Δεν έχουμε πίεση, καθώς στόχος μας ήταν να φτάσουμε στους 16. Αρα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».
Από την πλευρά του ο γκαρντ της Ρόμα, Σάνι Μπετσίροβιτς, είπε: «Προσωπικά είναι υπέροχο που επιστρέφω στην Αθήνα, καθώς θα συναντηθώ με φίλους και πρώην συμπαίκτες μου. Αγωνιστικά γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, σε μία έδρα που είναι δύσκολο να νικήσεις. Θα πρέπει να έχουμε τέλεια άμυνα και να μην τους αφήσουμε το ελεύθερο σουτ. Στον Παναθηναϊκό αρέσει το επιθετικό μπάσκετ και θέλει να ελέγχει τον ρυθμό. Δεν πρέπει να κάνουμε πολλά λάθη. Αυτή είναι η τελευταίας μας ευκαιρία στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θανατική ποινή: Ανησυχητική αύξηση παγκοσμίως το 2025
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
- Συμβούλιο Ειρήνης: Η Γαλλία απορρίπτει την πρόσκληση του Τραμπ – Φοβάται ότι θέλει να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ
- Χιούλμαντ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας»
- Blue Monday: Είναι όντως η «Μπλε Δευτέρα» η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου και τι να κάνουμε γι’αυτο;
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)




























































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442