Ο Πανελλήνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουσταφά Σακούρ
Η συνεργασία του Πανελληνίου με τον Μουσταφά Σακούρ ολοκληρώθηκε και τυπικά. Ο 24χρονος γκαρντ με αμερικανική υπηκοότητα (1.91, 1984) βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα, υπέγραψε το συμβόλαιο με την ομάδα της Κυψέλης και εν συνεχεία γνωρίστηκε με την τεχνική ηγεσία και τους νέους συμπαίκτες του.
Η συνεργασία του Πανελληνίου με τον Μουσταφά Σακούρ ολοκληρώθηκε και τυπικά. Ο 24χρονος γκαρντ με αμερικανική υπηκοότητα (1.91, 1984) βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα, υπέγραψε το συμβόλαιο με την ομάδα της Κυψέλης και εν συνεχεία γνωρίστηκε με την τεχνική ηγεσία και τους νέους συμπαίκτες του.
Ο Σακούρ θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο EuroCup, διοργάνωση στην οποία μετέχει ο σύλλογος των «Ολυμπιονικών».
Ο Σακούρ γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1984 στο Γουαϊνγουντ των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται στην θέση πόιντ γκαρντ.
Είναι απόφοιτος του κολλεγίου της Αριζόνα, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον σέντερ του Πανελληνίου, Ιβάν Ραντένοβιτς για 3 χρόνια. Με το κολλέγιο της Αριζόνα το 2003 είχε σε 30 παιχνίδια 9,4 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ μέσο όρο.
Την περίοδο 2004-05 είχε σε 37 παιχνίδια 8,1 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ, ενώ την επόμενη περίοδο (2005-06) είχε σε 33 παιχνίδια 11,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ μέσο όρο.
Στην τελευταία του χρονιά στο κολλέγιο της Αριζόνα (2006-07) σε 31 παιχνίδια είχε 11,9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ μέσο όρο.
Την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε στην Πρόκομ, με την οποία είχε σε 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Πολωνίας μ.ο: 7,3π. – 2,5ρ. και 3,2 ασίστ, ενώ σε 7 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, είχε μ.ο: 7,6π. – 2,1ρ. και 2,1 ασίστ.
Εφέτος αγωνίστηκε στην Ταού Κεράμικα και σε 14 παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε μ.ο: 3,4π. – 1,2ρ. και 1,2 ασίστ, ενώ σε 10 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, είχε μ.ο: 5,5π. – 1,3ρ. και 1,3 ασίστ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.