Συναυλία αφιερωμένη στο Μ.Χατζιδάκι διοργανώνει το ΚΚΕ
Συναυλία-αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι διοργανώνει το ΚΚΕ τη Δευτέρα στη Ρωμαϊκή Αγορά με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Η συναυλία πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας του ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ τιμά με συναυλία-αφιέρωμα την προσφορά του Μάνου Χατζιδάκι στο πολιτιστικό και στο κοινωνικό γίγνεσθαι, στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνει το κόμμα για τον εορτασμό των 90 χρόνων ιστορίας του.
«Το ΚΚΕ σέβεται και τιμά το έργο των καλλιτεχνών, οι οποίοι με οποιονδήποτε τρόπο, με το έργο και τη στάση τους, προσφέρουν στο λαϊκό κίνημα» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου για τη συναυλία η βουλευτής του ΚΚΕ, Εύα Μελά.
Πρόσθεσε πως «δεν τιμάμε -και αυτό φαίνεται και από την επιλογή να διοργανώσουμε συναυλία για το Μάνο Χατζιδάκι- μόνο τους καλλιτέχνες που είχαν μια ιδεολογική ταύτιση με το ΚΚΕ».
Η βουλευτής αναφέρθηκε στη συμβολή του Μ.Χατζιδάκι στο «Τρίτο Πρόγραμμα», στην ανάδειξη του ρεμπέτικου, στον αγώνα του «να δώσει στον κόσμο τη λαϊκή μουσική» και στην αντιπαράθεσή του στην εμπορευματοποίηση και τον εκχυδαϊσμό της τέχνης.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας, στη Ρωμαϊκή Αγορά, στην Πλάκα, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Στη συναυλία θα συμμετέχουν η συμφωνική και η μεικτή χορωδία του δήμου Αθηναίων, οι σολίστ Γιάννης Σπάθας και Εύα Φάμπα και δημοφιλείς τραγουδιστές.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.