Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Η Σαγκάη εγκαινιάζει το υψηλότερο παρατηρητήριο του κόσμου

Η Σαγκάη εγκαινιάζει το υψηλότερο παρατηρητήριο του κόσμου

Ο υψηλότερος χώρος παρατήρησης στον κόσμο ανοίγει την Κυριακή στον 100ό όροφο του Παγκόσμιου Οικονομικού Κέντρου στη Σαγκάη, το οποίο είναι ο ψηλότερος ουρανοξύστης στην Κίνα με ύψος 474 μέτρα.

36

Ο υψηλότερος χώρος παρατήρησης στον κόσμο ανοίγει την Κυριακή στον 100ό όροφο του Παγκόσμιου Οικονομικού Κέντρου στη Σαγκάη.

Η αίθουσα βρίσκεται στον προτελευταίο όροφο του κτιρίου, το οποίο είναι ο ψηλότερος ουρανοξύστης της Κίνας και εγκαινιάστηκε νωρίτερα φέτος. Με ύψος 474 μέτρα, φιλοξενεί ακόμα ξενοδοχείο πολυτελείας, καταστήματα και 70 ορόφους γραφεία.

Όπως αναμεταδίδει το AFP από τον κινεζικό Τύπο της Τρίτης, η είσοδος στο παρατηρητήριο θα κοστίζει 22 δολάρια.

Μέχρι σήμερα, το υψηλότερο παρατηρητήριο ήταν το Sky Pod στο CN Tower, τον πύργο τηλεπικοινωνιών του Τορόντο, το οποίο προσφέρει θέα από ύψος 447 μέτρων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο