Η Τονγκ πήρε το χρυσό στα +78 και ο Ίσι στα +100 του τζούντο
Η Ουέν Τονγκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +78 κιλών του τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η Κινέζα αθλήτρια επιβλήθηκε στον τελικό της Μάκι Τσουκάντα από την Ιαπωνία, την αντίσταση της οποίας κατέβαλε με Ippon, 4 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα. Ο Σατόσι Ίσι πήρε το χρυσό στην κατηγορία των +100 κιλών.
Η Ουέν Τονγκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +78 κιλών του τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Η Κινέζα αθλήτρια επιβλήθηκε στον τελικό της Μάκι Τσουκάντα από την Ιαπωνία, την αντίσταση της οποίας κατέβαλε με Ippon, 4 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν η Λουτσίγια Πολάβντερ από τη Σλοβενία και η Ίνταλις Ορτίς από την Κούβα.
Στους άνδρς, ο Σατόσι Ίσι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +100 κιλών του τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Ο Ιάπωνας αθλητής επιβλήθηκε στον τελικό του Αμπντούλο Τανγκρίεβ από το Ουζμπεκιστάν. Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Κουβανός Όσκαρ Μπρέισον και ο Γάλλος Τεντί Ρινέρ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας