Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Από «δικέφαλο» σε «δικέφαλο» σκέφτεται να… πετάξει ο Δ. Δρόσος

Από «δικέφαλο» σε «δικέφαλο» σκέφτεται να… πετάξει ο Δ. Δρόσος

Στο Σάλτσμπουργκ για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Δρόσος και επί αυστριακού εδάφους προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη. Ο πρώην χρηματοδότης του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ σκέφτεται πολύ σοβαρά την πιθανότητα να είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
- Αύξηση του ΜΚ και παραίτηση της διοίκησης Πρωτοδικείου

66

Στο Σάλτσμπουργκ για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Δρόσος και επί αυστριακού εδάφους προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη.

«Αυτή τη στιγμή προέχει να βρεθεί μια λύση για την ΑΕΚ. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, με την άλλη πλευρά να μην υποχωρεί, είναι αδύνατον να συνεχίσω» δήλωσε αρχικώς ο πρώην χρηματοδότης του τμήματος μπάσκετ της «Ένωσης», προσθέτοντας:

«Δεν θα την αφήσω στο χείλος του γκρεμού αλλά θα συνεισφέρω με 300.000 ευρώ».

Η διαφορά με τον ιδιοκτήτη του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ, Γιάννη Φιλίππου, μοιάζει αγεφύρωτη, καθώς όπως λέει ο Δημήτρης Δρόσος «… συμφωνήσαμε στα χρήματα που θα πλήρωνα, κάναμε τον διακανονισμό των πληρωμών, αλλά στην πορεία έβγαιναν νέα πράγματα, τα οποία δεν είχαν καν τεθεί όταν συμφωνήσαμε.

» Συμμαζέψαμε την κατάσταση, νοικοκυρέψαμε την ομάδα και περιμέναμε την ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο, αλλά μάταια…».

Όποια και να είναι η κατάληξη, πάντως, ο Δρόσος θα παραμείνει στο χώρο του αθλητισμού καθώς θα συνδράμει οικονομικά τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ σκέφτεται πολύ σοβαρά την πιθανότητα να είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης ενός άλλου «Δικέφαλου», του ΠΑΟΚ:

«Μου έχει γίνει η πρόταση και δεν σας κρύβω ότι με απασχολεί, καθώς η προοπτική είναι ενδιαφέρουσα. Στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχω πάντως καταστήσει σαφές ότι δεν θα δώσω απάντηση αυτή την εβδομάδα, καθώς και να το σκεφτώ θέλω αλλά και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την ΑΕΚ.

» Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, βαρύ όνομα στον ελληνικό αθλητισμό, μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, πολύ κόσμο και με δικό της γήπεδο, δηλαδή ένας σύλλογος με μεγάλες προοπτικές, συν την πρόκληση του ότι ψάχνει να βρει τον δρόμο του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο