Οι όμιλοι της βαλκανικής λίγκα εν αναμονή των ελληνικών ομάδων
Ο θεσμός της βαλκανικής λίγκα είναι πλέον γεγονός, αφού το πρωί του Σαββάτου (7/6) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων. Η διοργάνωση θα απαρτίζεται από δυο ομίλους των έξι ομάδων ανάμεσα τους και δυο ελληνικές, που προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές, μολονότι η Ολύμπια Λάρισας έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον.
Ο θεσμός της βαλκανικής λίγκας είναι πλέον γεγονός, αφού το πρωί του Σαββάτου (7/6) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων.
Η διοργάνωση θα απαρτίζεται από δυο ομίλους των έξι ομάδων ανάμεσα τους και δυο ελληνικές, που προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές, μολονότι η Ολύμπια Λάρισας έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον.
Το εναρκτήριο τζάμπολ θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου με τη μια εκ των δυο εκπροσώπων της χώρας μας να αντιμετωπίζει μια εκ των Λέφσκι Σόφιας ή Τσέρνο Μόρε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.